Hvem er vi

 Hjerteven forærer og modtager brugt tøj og fodtøj i god stand til både børn og voksne. Disse ting foræres til økonomisk trængte familier og enlige. Altså et tiltag uden der er penge i omløb. Hjerteven er lavet, da vi i Danmark har et stigende fattigdomsproblem, vi har pt ca 60.000 børn der lever i fattigdom.
Vi modtager legetøj o. lignende i god eller ny stand, som kan bruges til fødselsdagsgaver og julegaver, men også til at forsøde dagligdagen med.
Hvis man ønsker at donere møbler, hvidevarer eller andre store ting, vil disse blive slået op på vores facebookside/gruppe, og der formidles kontakt til mellem giver og modtager.
Man skal tilhøre vores målgruppe og have en godkendelse fra en administrator inden man henter første gang. Der kan kun hentes til egen husstand. Vi sender ikke. Byder man ind på tingene på vores facebookgruppe, skal man selv kunne afhente.

Vi er et frivilligt tiltag, der blev stiftet i 2011. Vi blev stiftet for at hjælpe, således at børnene ikke skal leve socialt isolerede. Vi har et godt samarbejde med Aalborg kommunes hjemmehossere og rådgivere i familiegruppen. Desuden har vi et godt samarbejde med Familie ambulatoriet.
 

Det man afhenter hos os må ikke videresælges. Desuden må der kun afhentes til eget forbrug, således hjælper vi flest mulige.
 
 
MAN SKAL HAVE BOPÆL I AALBORG KOMMUNE FOR AT KUNNE SØGE HOS OS.