Senest nyt

10-10-2018

Der har ikke været meget aktivitet her på hjemmesiden, da siden har drillet os, nu skulle problemet være løst.

lige lidt praktisk info til både givere og modtagere:

Vi er meget glade for jeres bidrag, men vi har den seneste tid modtaget meget tøj og fodtøj, der har været i dårlig stand, dette kræver meget kørsel til forbrændingen, det vil vi gerne at I er meget opmærksomme på, så vi ikke skal bruge tid på beskidt eller slidt tøj/fodtøj. Der må ikke henstilles ting udenfor åbningstid.

Som modtager skal du altid huske, at man ikke tager mere end man kan bruge, ikke videresælger ting der er hentet hos os, såfremt du ikke taler dansk skal der medbringes tolk. Man skal have bopæl i Aalborg kommune. Hvis man bliver taget i snyd, vil man blive bortvist.

Fredag d. 28.9.2018 modtog Susanne Aalborg kommunes frivillighedspris, hun valgte at pengene skulle gå direkte i Hjertevens kasse, da vi er presset på økonomien. Så skulle der sidder nogen derude og tænker, det vil jeg eller mit firma gerne støtte op om, så send os gerne en besked og vi tager imod med kyshånd.

14-07-2016

Så lykkedes det, vi har fået nyt "hjem" pr. 1. juli, så vi er i gang med flytningen. Vi er kommet i gode lokaler, og føler os helt "voksne", da vi for første gang, siden vi stiftede Hjerteven, nu skal bo helt for os selv. Vi har været rigtig glade for tiden i frivillighuset, de har alle i huset været en stor støtte for os, så vi håber, at de får tid til at kigge forbi os på Fritjof Nansensvej 2G st. 9210 Aalborg SØ.

Vi har officiel indvielse d. 2. august kl. 14 med taler og den røde snor klippes, derefter vil der være kaffebord.

20-06-2016

Vi holder lukket i juli måned, dog kan vi kontaktes ved akut behov. 

29-01-2016

Vi har et brændende ønske om at få nogle bedre lokaler end dem vi er i. I denne vinter har vi døjet med fugt og ikke mindst mus, det giver mange udfordringer for os. Da vi jo er et friviligt projekt, der ingen økonomi har, så leder vi efter et sted, der vil huse os gratis, da de kan se det gode i Hjerteven. Så hvis nogen læser dette, og har et socialt gen, der gerne vil hjælpe os, så hører vi gerne fra disse personer.